Shows

Since most shows are done in Sweden, this site is in Swedish. If you wish to have this information in english contact me here.

Vill du höja ribban på ditt event?

Är du ute efter en attraktion som kan skapa ett mervärde på ditt nästa event? Någonting utöver det vanliga? Då vill jag meddela dig att du har hittat rätt…

Björn Levin är en trialcyklist i toppklass! Han är flerfaldig svensk mästare och har flera medaljer från både EM och VM. Björn ägnar sig också åt uppvisningar som är minst sagt imponerande!

Vad är det då som krävs och var passar denna typen av show bäst? Det krävs inte särskilt mycket plats, så länge det är väl tilltagen takhöjd så fungerar det mesta. Lagom är ca. 10 kvadratmeter. Eftersom det är cykel vi pratar om så är det i högsta grad miljövänligt och smutsar inte ner. Ljudnivån går att justera med volymknappen på stereon eftersom cykeln i sig inte för oväsen och man orsakar ingen skada på någonting i omgivningen även om man cyklar över det!

På så vis är den här sporten unik då det förmodligen är den enda extremsport som är miljövänlig, otroligt imponerande att se på samtidigt som det går att göra en uppvisning på väldigt liten yta. Dessutom till ett väldigt överkomligt pris!

Givetvis skräddarsys schemat efter just ditt arrangemang, men här är ett exempel på ett vanligt upplägg: Björn kommer till er och bygger upp en bana av tex. lastpallar -eller liknande- i god tid före showtime. Han har även med sig eget ljudsystem om så önskas. Sedan kör han cirka 15 minuter varannan timme under dagen och lämnar inte en åskådare oberörd! Idolkortsutdelning och autografskrivning brukar vara ett uppskattat inslag bland de yngre. Eftersom det inte är så många yttre faktorer som krävs samtidigt som det attraherar både ungdomar och äldre, kvinnor som män så passar därför den här typen av uppvisning på de allra flesta event och tillställningar så som mässor, föreläsningar, butiksjippon, marknader, temadagar, fester, sponsor-träffar, invigningar m.m.

Är du osäker om det passar så hör av dig så diskuterar vi fram ett upplägg som fungerar just för dig!

Ett spännande moment man kan lägga till är höjdhopp som vanligtvis är väldigt uppskattat. Helt stillastående hoppar han med cykeln över ribban, som en bra dag ligger på hela 120cm!

Om det här låter intressant kontakta Björn för offert.

BL Bike Trial är en enskild firma och innehar F-skattesedel.

 

Comments are closed.